Ilmaistori


Tori toimii “tuo tai vie” -periaatteella. Ilmaistorille voi tuoda käyttökelpoista tavaraa koko tapahtuman ajan ja mukaansa saa ottaa mitä haluaa. Perusperiaatteena on, että tuotavat tavarat ovat ehjiä ja puhtaita. Tuo vain sellaisia tavaroita joita itsekin voisit ajatella ottavasi mukaan. Ilmaistorin ennakkomateriaalin toimittaa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy joka myös vie jäljelle jääneet tavarat uudelleen kiertoon.

Mitä voin tuoda?

Tori on jaettu neljään erilliseen osastoon. Tavarat kannattaa lajitella osastoittain ennen paikalle tuomista. Se nopeuttaa tavaroiden vaihtuvuutta ja helpottaa paikoilleen asettelua. Tavarat pitää itse asetella paikoilleen.

Osastot:

Tekstiilit (Vaatteet, laukut, kengät, käsineet, päähineet, kankaat, muut ehjät ja puhtaat tekstiilit)

Kulttuuri (Levyt, kirjat, lehdet, pelit, elokuvat)

Lasten osasto (Lelut, vaatteet, kirjat, vaunut)

Sekalaiset (Käsin kannettavat huonekalut, kodin esineet, harrastevälineet, keittiö-, askartelu-, ompelu- ja käsityötarvikkeet ym. kaikki muut edellä mainittuihin osastoihin kuulumattomat tavarat)

– Ota vain se mitä tarvitset
– Tavaroita ei voi varata myöhempää noutoa varten
– Tilassa on huonosti sovitustilaa

HUOM!
Ilmaistorille ei oteta vastaan sähkölaitteita, koska järjestäjä ei pysty vastaamaan laitteiden toimivuudesta ja turvallisuudesta. Sisäpihalla on SER -kierrätyspiste Sähkö- ja elektroniikkaromulle sekä vaaralliselle jätteelle.
Sähkö- ja elektroniikkaromun sekä vaarallisen jätteen keräyspiste sijaitsee Kaapelitehtaan sisäpihalla, jonne pysäköinti on kielletty.

Kaapelitehtaan ympäristössä on huonosti parkkitilaa ja sisäpiha suljetaan ajoneuvoliikenteeltä tapahtuman ajaksi. 

Lisätiedot sähkölaitteiden keräyksestä
Lisätiedot vaarallisen jätteen keräyksestä

Tarkemmat saapumisohjeet: http://www.kaapelitehdas.fi/yhteystiedot#430-sijainti